Квітучого ранку у стрічку 🌸


Безпека і здоров’я на роботі – можуть врятувати життя.
Щорічно 28 квітня в Україні відзначається «День охорони праці».
Саме зараз, під час пандемії, особливо важливо зберігати безпеку на роботі та піклуватись про здоров’я!
Зупинимо пандемію разом ?

І ось вже майже літо, а у парках, скверах та бульварах розпочинає проростати рослина-алерген амброзія. Минулого року нашим підприємством вперше в Києві було застосовано новий екологічний метод боротьби проти даної рослини – це технологія обприскування препаратом «Стоп Амброзія», виготовленим на основі природного мінералу Бішофіт, котрий при потраплянні на листя рослини-алергену проникає в середину та викликає її в’янення. Неймовірні результати минулого року показав даний препарат, тому вже цьогоріч ми впроваджуємо цю технологію як один із основних методів боротьби проти амброзії.Сьогодні працівники КП УЗН Дніпровського району виконали роботи з обробки проти рослини-алергена у сквері по вул. Стальського. Нагадуємо, що такий препарат має ряд переваг, серед основних з яких є безпечне використання в населених пунктах, безпечний для людей та тварин. Окрім того, цей метод є найменш трудомісткий в порівнянні з вириванням її з коренем.Якщо провести обробку на початку цвітіння, то рослина стає неалергенною і нефертильною, тобто її насіння не здатне розмножуватись. Але слід пам’ятати, що насіння амброзії зберігається у грунті протягом 40 років, тому це не означає, що наступного року амброзії на цьому місці вже не буде. Тому протягом 3-4 років слід буде проводити повторну таку ж обробку. Але це зменшить її кількість та алергенність, та не дасть змогу їй зацвісти.Даний препарат « Стоп Амброзія», котрий виробляє ТОВ «Бішофіт МД», пройшов ряд висновків державних санітарно-епідеміологічних експертиз та досліджень, висновок яких порадує кожного киянина. Це відсутність пестецидів, які заборонені до використання у сільському господарстві.Тому, ми впевнено можемо сказати, що крокуємо до екологічного майбутнього міста!Ми за нові шляхи вирішення важливих питань!#ІнноваційноЕкологічноКомфортно
Далі буде…


Продовжуємо підвищувати ефективність праці! 
Новий “агрегат”, який вже використовується на нашому підприємстві, дає змогу максимально швидко виконувати роботи з відновлення та створення газону. 
Знайомтесь – рекультиватор газонний з сівалкою RotaDarion. 
Відтепер зменшиться використання людської праці та збільшаться обсяги виконаних робіт.
#КиєвуЗеленимБути


Прибирання опалого листя новою сучасною технікою у парку «Перемога» це завжди швидко, комфортно та зручно. Ми за комфортні прогулянки за доглянуті зелені зони.
#КиєвуЗеленимБути


Доброго ранку! Осінні парки Дніпровського району чекають на Вас. Насолоджуйтесь красою природи.


Про техніку, яка допомагає економити трудові ресурси під час прибирання опалого листя розповідає директор нашого підприємства журналістам телеканалу ТРК Київ.
Продовжуємо створювати комфортний відпочинок та прогулянки парками, скверами та бульварами Дніпровського району.
#КиєвуКомфортнимБути


Ось так #КомфортноІнноваційноЕкологічно працівники КП УЗН Дніпровського району прибирають опале листя у парках, скверах та бульварах нашого району.
Доброго ранку та гарного дня! Сьогодні п’ятниця, а отже попереду вихідні, які можна провести прогулюючись зеленими зонами нашого міста.


Так виглядає понад 1000 кущів з “пташиного польоту”. Посадка масивами із кущів спіреї Вангутта при своєчасній формувальній обрізці та правильний догляд створюють “вау-ефект”. 
Масив з рослин знаходиться на транспортній розв’язці по пр-ту А.Навої.


Тривають роботи з реконструкції другої частини парку “Перемога”. Вже зовсім скоро ця територія стане улюбленим місцем відпочинку мешканців та гостей міста.
#КиєвуЗеленимБути

1 2