Подяка від київського міського голови Кличка В.В. за сумлінну працю, високий професіоналізм та безпосередню участь у реконструкції другої черги парку «Перемога»

Сьогодні, 12 вересня, поповнилась скарбничка Дніпровського району подяками від київського міського голови Кличка В.В. за сумлінну працю, високий професіоналізм та безпосередню участь у реконструкції другої черги парку «Перемога», яку вручив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.
«Дякуємо кожному працівникові за кропітку працю, яку він виконує для покращення зелених зон міста. Парк «Перемога» – це улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці, тому Ваш внесок в підтриманні в чистоті та красі даного куточка комфорту Дніпровського району – дуже важлива місія, яка під силу лише таким професіоналам ,як Ви!» – зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів Андрій Мальований.
Ми, #КомандаЗеленогоКиєва, створюємо історію зеленого майбутнього міста та докладаємо максимум зусиль для цього.
Запрошуємо Всіх до прогулянок оновленою другою частиною парку “Перемога” та отримати естетичну насолоду зеленої окраси міста.
#КиєвуЗеленимБути