Цікавинка, єдина в Україні, а можливо і у світі – лави у вигляді великих літер, що утворюють назву парку з’явилась у парку “Перемога”.

Всі ми знаємо, що парки – це дивовижне місце, де можна сховатись від міської метушні та годинами милуватися природою. 
А чи хотілось би Вам відпочити серед зеленої оази на незвичайних лавах?! Так, незвичайних лавках, які встановлюють працівники КП УЗН Дніпровського району у другій частині парку «Перемога». Цікавинка, єдина в Україні, а можливо і у світі – лави у вигляді великих літер, що утворюють назву парку. Вісім літер-лав – ПЕРЕМОГА – висота їх сягає понад 2 метри, а протяжність 24 метри . Здивували?! Якщо так, то вже сьогодні Ви можете побачити та перепочити на новому арт-об’єкті. Окрім того, взимку вони будуть підсвічені ілюмінацією, що створить особливу святкову атмосферу.
Виготовлені такі літери з дерева та встановлені на ділянці, вимощеній дерев’яними надовбнями. Навколо арт-об’єкту висаджено декоративні кущі та злакові рослини. 
Ми віримо, що ця новинка буде користуватись попитом серед відвідувачів, адже це не лише креативний об’єкт, але й зручна та корисна ідея для відпочинку мешканців та гостей столиці.
Екологічному парку – екологічні інсталяції! 
#КиєвуКреативнимБути