Ще один оновлений парк у Дніпровському районі – парк на Русанівській набережній

Ще один оновлений парк у Дніпровському районі. 17,74 га зеленої зони чекає на відвідувачів, де можна насолодитись не лише прогулянками парком, а й неймовірним видом на правий берег Дніпра. Жоден з відвідувачів не залишиться байдужим до неймовірних видових ділянок парку, серед яких основною є ротонда. Воднева поверхня в поєднанні з зеленими насадженнями створюють особливу атмосферу.
Завершено роботи з капітального ремонту парку на Русанівській набережній, які тривали з 2017 по 2018 роки. Протягом двох років було влаштовано близько 21 тис кв.м. дорожнього покриття з ФЕМ, встановлено 124 лави та 124 урни, влаштовано 3,4 га газону. За підтримки меценатів, місцевих підприємців, було надано та встановлено 100 шт хромованих стовпчиків для перешкоджання заїзду приватного автотранспорту на територію зеленої зони парку.
Ми впевнені, що оновлена територія даного парку буде користуватися попитом серед мешканців та гостей міста, та продовжуємо творити історію зеленого майбутнього міста, адже ми #КомандаЗеленогоКиєва