Сьогодні на дорогах ожеледиця, тому будьте уважні та обережні

Доброго ранку! Сьогодні на дорогах ожеледиця, тому будьте уважні та обережні. А працівники КП УЗН Дніпровського району оперативно реагують на зміну погодних умов та з 6:00 години ранку посипають доріжки, сходи та підходи до зупинок громадського транспорту для запобігання негативних наслідків внаслідків.
Пам’ятайте, що під час ожеледиці ходити потрібно не поспішаючи, розслабивши ноги в колінах і ступаючи на всю ступню. Руки не повинні бути зайняті сумками, а якщо сумка все ж є, то вона має бути такою, щоб можна було носити її через плече. Під час руху не тримайте руки у кишенях, бо можете зазнати важких травм та переломів після падіння.
Під час руху в ожеледь будьте готові до падіння. При порушенні рівноваги швидко присядьте, щоб знизити висоту падіння, згрупуйтеся і напружте м’язи, а торкнувшись землі, обов’язково перекотіться – від цього удар пом’якшиться.
Будьте обережними коли виходите на вулицю та дотримуйтесь описаних порад, а ми тим часом продовжуємо докладати максимум зусиль для Вашого комфортного пересування та прогулянок.