Третій день 1-го Всеукраїнського форуму “Зелена інфраструктура міст України” розпочався з виступу директорів комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень міста Києва.

Третій день 1-го Всеукраїнського форуму “Зелена інфраструктура міст України” розпочався з виступу директорів комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень міста Києва. Зокрема очільник КП УЗН Дніпровського району Є.Ковшун виступив з презентацією про оновлену частину парку “Перемога”, діяльність підприємства, нові методики щодо боротьби з алергеном Амброзією та боротьби з білокрилкою в оранжерейно-тепличному господарстві підприємства. Окрему увагу звернули й на висадку та розширення асортименту зелених насаджень в районі, їх видів та форм.
Ми впевнені, що такий Форум проводитиметься щорічно, адже представники зеленбудів різних міст України зустрілися, обмінялися досвідом, перейняли нові технології та поділилися своїми досягненнями і зможуть в майбутньому втілювати в реальність спільні проекти, робити Україну зеленішою.
#ІнноваційноЕкологічноКомфортно