Відкриття нового арт-об’єкта “Місце поцілунків”

Затишні алеї парків, чи місця з видом на водневу гладь – це чудова ідея для прогулянок удвох, щирих розмов та будування планів на майбутнє. Проте хочеться щоб було місце, де створюватиметься геніальна шекспірівська історія, найулюбленіше місце для зустрічей.
Іноді буває так, що емоції переповнюють людей в таких місцях, які абсолютно не призначені для прояву почуттів. Наслідком таких пристрасних поцілунків є численні осудливі погляди і пильна увага оточуючих людей.
Тому другий арт-об’єкт із назвою «Місце поцілунків» від КП УЗН Дніпровського району, який несе у собі віру у щирі та віддані почуття, буде встановлено в одному із найгарніших місць Дніпровського району – на проспекті Тичини, 18. Тут панує особлива атмосфера, чудове місце, куди варто прийти з улюбленою людиною.
Інсталяція «Місце поцілунків» – це стилізоване дерево, яке поєднує в собі метал та дерев’яні елементи. Висота його сягає близько 2,5 м, ширина – 3,3 м. Майже місяць тривали роботи над створенням даної композиції.
Ми впевнені, що даний арт-об’єкт стане одним із найгарніших та найбільш романтичних місць Києва. Адже це чудова локація для фото та місце, де хочеться зізнаватися в почуттях знову і знову.
Отже, запрошуємо долучитись до відкриття нової інсталяції «Місце поцілунків», яке відбудеться за участі депутатів Київської міської ради В. Рослякова, О. Маляревича, А. Страннікова та директора КП УЗН Дніпровського району Є. Ковшуна, напередодні свята всіх жінок – 07 березня о 15:00 за адресою – пр-т Тичини, 18.
Дніпровський район матиме своє неймовірно красиве та наповнене коханням «Місце поцілунків».
Нагадуємо, що перший арт-об’єкт «For You», для закоханих, встановлено у парку вздовж вул. А.Малишка, це руки, які тримають серце. Та вже є улюбленим місцем зустрічей закоханих та історією створення нової сім’ї.
На фото – створення нового арт-об’єкта “Місце поцілунків”.