Виставка тюльпанів «Навколо світу» – тема композиції КП УЗН Дніпровського району “Сідней”

Наприкінці квітня Співоче поле запрошує на виставку тюльпанів «Навколо світу».
Чи знали Ви, що Сідней
– налічує найбільшу кількість скупчення українців у Австралії.
– це місто, яке є найбільшим та найстарішим містом в Австралії з найбільшою кількістю жителів.
– має одну з найвідоміших і найлегше пізнаваних будівель світу, що є символом Сіднея і однією з головних визначних пам’яток Австралії – Сіднейський оперний театр. Якщо всі напівсфери з’єднати, то вони утворюють ідеальний шар
– розташована найвища в Сіднеї і друга за висотою в Австралії, та друга за висотою будівля у Південній півкулі – Сіднейська вежа. Слід зауважити, що Сіднейська вежа не має нічого спільного з телебаченням, але є великою туристичною визначною пам’яткою і місцем відпочинку. Висота вежі – 309 метрів.
– за результатами опитування, що провів журнал Forbes серед фахівців у 2010 році, потрапив до дванадцятки найкрасивіших міст світу.
– має багато відомих парків і садів, у тому числі Гайд-парк і Парк Століття, Королівський ботанічний сад і Китайський сад дружби.
– та багато іншого, що безпосередньо відноситься до історії, культури та населення міста.
Саме таку тематику працівники КП УЗН Дніпровського району будуть максимально розкривати у композиції нашого району на виставці квітів. Своїми силами, за допомогою створення вертикальних конструкцій, максимально точно прагнемо відтворити впізнаванність даного міста, краса яких буде підкреслена різнобарв’ям весняних квітів – тюльпанів.
Готуйте посмішки та беріть чудовий настрій для прогулянок по Співочому полю.
#КиєвуКвітучимБути