З Амброзією боремось #ІнноваційноЕкологічноКомфортно. Вперше в Києві проводиться боротьба з Амброзією за новою технологією.

З Амброзією боремось #ІнноваційноЕкологічноКомфортно.
Вперше в Києві проводиться боротьба з Амброзією за новою технологією. Мінімально затрат, але максимальна віддача.
Працівники КП УЗН Дніпровського району використовують новий метод у боротьбі з алергеном. Це новий препарат, виготовлений на основі природного мінералу Бішофіт, котрий при потраплянні на листя рослини-алергену проникає в середину та викликає її в’янення. Окрім того, завдяки природному мінералу в складі засобу покращуються та відновлюються біологічні характеристики грунта.
Такий препарат має ряд переваг, серед основних з яких є безпечне використання в населених пунктах, безпечний для людей та тварин. Окрім того, цей метод є найменш трудомісткий в порівнянні з вириванням її з коренем.
Якщо провести обробку на початку цвітіння, то рослина стає неалергенною і нефертильною, тобто її насіння не здатне розмножуватись. Але слід пам’ятати, що насіння амброзії зберігається у грунті протягом 40 років, тому це не означає, що наступного року амброзії на цьому місці вже не буде. Тому протягом 3-4 років слід буде проводити повторну таку ж обробку. Але це зменшить її кількість та алергенність, та не дасть змогу їй зацвісти.
Даний препарат « Стоп Амброзія», котрий виробляє ТОВ «Бішофіт МД», пройшов ряд висновків державних санітарно-епідеміологічних експертиз та досліджень, висновок яких порадує кожного киянина. Це відсутність пестецидів, які заборонені до використання у сільському господарстві.
Тому, ми впевнено можемо сказати, що крокуємо до екологічного майбутнього міста! Та створюємо максимально комфортні умови для прогулянок та відпочинку киян та гостей міста.